Drikkekrus - Logokrus - Reklamekrus - Drikkeglas med logo

Drikkekrus - Logokrus - Reklamekrus - Drikkeglas med logo
  • Drikkekrus - Logokrus - Kaffekrus med tryk

  • drikkeglas med tryk

  • termobæger med logo - Coffee to go krus,

  • Cafekrus

        Termokopper med tryk

 

Reklamekrus

Grid View:
Quickview

Firmaporcelæn - m. logo - pakke m. 43 dele

Kr. 2.395,00

Firmaporcelæn med dit logoBeskrivelse: Komplet stel med 43 dele - leveres med firmalogo indbrændt i 1 farve.gratis logo på underkopPorcelæn og firmalogo er 100% opvaskemaskinebestandigt.Mange modeller..

Quickview

Bambuskrus -Miljøvenligt drikkekrus

Kr. 24,99

Bambuskrus - Miljøvenligt drikkekrus - med tryk - Drikkebæger  er fremstillet i bambus fibre og PP plast,og er med smart farvet silikone greb og låg. - se 5 farvemuligheder.Bambuskrus rummer 350 ..

Quickview

Bambuskrus - Drikkekrus - i miljøvenlige bambusfibre

Kr. 21,99

Bambuskrus - Drikkekrus er produceret af miljøvenlige bambusfibre - og med silikonelåg og silikone greb, i moderne kontrastfarve. Bambuskrus tåler opvaskemaskine, En promotion gave, som viser..

Quickview

Drikkekrus - Logokrus - Reklamekrus i porcelæn

Kr. 18,49

Drikkekrus med logo - Porcelænskrus som rummer 250 ml-.Er ikke velegnet til opvaskemaskine,Prisen er inkl. 1 farvet logotryk+ Filmomk./trykstart+Film og enkel sats til tekst/logo kr. 199.00Silked..

Quickview

Drikkekrus - Kaffekrus med tryk

Kr. 21,99

Drikkekrus - Porcelænskrus i høj kvalitet med flot rundt håndtag,Kruset er helt hvidt- rummer 200 ml.Passer til alle kaffemaskiner,Størrelse: ø 7,5 x 8,5 cmLogostørrelse maks. 50 x 30 mm,Priser er med..

Quickview

Drikkekrus med logo

Kr. 26,99

Drikkekrus med logo som bliver lavet som en elegant lasergravering, Drikkekruset er i rustfrit stål og det kan rumme op til 450 ml, Kruset er testet food safe, Størrelse: Ø8 x 18,5 cm - Logo..

Quickview

Kaffebægre med tryk - Kartonbægre med farvetryk

Kr. 0,00

Kaffebægre med tryk - i farver up til 4+0 CMYKKaffebægrene bliver produceret i karton -Kartonbægrene er med enkeltvæg - spørg gerne om priser på kaffebægre med dobbgeltvæg.Kaffebægrene rummer 21 cl.Le..

Quickview

Kaffebægre med tryk - Kartonbægre med tryk

Kr. 1,31

Kaffebægre med tryk som fuldfarve -Kartonbægrene leveres med tryk på hele overfladen.Kaffekrus kan rumme 24 cl. - Er med enkletvæg-Sprørg om kaffekrus til 21 cl - Leveres til en lavere tilbudspris ved..

Quickview

Plastkrus med logo - Plast drikkeglas med tryk - stabelbare

Kr. 7,95

Plastkrus med logo - Plastdrikkeglas som er stabelbare-Størrelse: Ø 77 x 115 mm,Plastkrus rummer ca. 0.2 liter.Trykstørrelse: 35 x 35 mm,Kun mulighed for 1- farvet tryk,Drikkeglas er fremstillet i Tys..

Quickview

Termobæger - med flot lasergraveret logo

Kr. 43,99

Termobæger - leveres med elegant lasergraveret logo-som fremtræder nobelt og diskret.Termobæger er med rustfri stål på ydersiden og med en rød ring, som kontrastfarve.og det er den samme smarte røde f..

Quickview

Termobæger - Stort Termokrus

Kr. 66,99

Termobæger - Stort termobæger som rummer 500 ml.Låget er lækagetæt og det er et vakuum termobæger, som holderdine drikke varme eller kolde i længst mulig tid.Er fremstillet af rustfrit stål - så hygi..

Quickview

Termobæger - Termobæger med tryk

Kr. 25,99

Termobæger - et ergonomisk udformet termobæger i rustfrit stål,Termokruset rummer 450 mml. - Er lækagetæt( laekproof) og er testet efter food safe reglerne,Logo laves som en elegant lasergravering,Pri..

Quickview

Termobæger - Termokrus med logo - dobbeltvæget termobæger

Kr. 27,69

Termobæger - i klar dobbeltvæget plast,Her har du mulighed for at se hvor meget du har i bægeret.Er testet Food Safe, og er med leakproff lukkemekanisme.Rummer 250 ml.Størrelse: 14,5 x Ø 7 cm.Trykstør..

Quickview

Termobæger - Termokrus med logotryk

Kr. 66,00

Termobæger i metal med dobbeltvægs vakuum isolering, i topkvalitet. Låget er lækagetæt, Er testet food safe, Priserne er med et flot lasergaveret logo, + opstart til lasergravering og indlæs..

Quickview

Termobæger -Termokrus med logo

Kr. 32,99

Termobæger - Termokrus som er med dobbeltvægs isolering, Termokruset rummer 500 ml. Farvet silikone dekorationsbånd i sort eller blå, på midten,og ved låg. Kruss..

Quickview

Termobæger i rustfrit stål - 5 farver

Kr. 28,99

Termobæger - dobbeltisoleret termokrus i rustfrit stål med skruelåg,Kruset har klikåbning.3D diamantdesign i plast og farvet greb.Bunden er skridsikker.Termokruset rummer 300 ml. Størrelse: Ø 6,8..

Quickview

Termobæger med logo

Kr. 47,10

Termobæger med logo, Dobbeltvæget termobæger med vakuum isolering, Er med lækagetæt låg, Termokruset er testet food safe, Alle krus leveres i enkelt stk's &..

Quickview

Termoflaske med logo - 1 liter - HOT DEAL Tilbud

Kr. 61,99

Termoflasker med logo .Termoflasker med dobbeltvæg og fremstillet i rustfrit stål, har en ståltop som  kan bruges til drikkebæger.Termoflaske rummer 1 liter.Størrelse: Ø 8,5 x 31 cm.Logostør..

Quickview

Termoflasker med logo - Hot Deal Tilbud

Kr. 39,99

Termoflasker med logo - logo graveres direkte på termoflaskerne-Dobbeltvæget termoflaske som rummer 500 ml. Proppen er let at åbne og lukke,Flaskerne er lækagetætte(leakproof) og med vacuum.Er testet ..

Quickview

Termoflasker med logo - Hot Deal Tilbud

Kr. 39,99

Termoflasker med logo - Dobbeltvæget termoflaske i rustfrit stål, som rummer 0,5 liter,Er med hurtigluk og metal drikkebæger,Termoflaskerne er testet food safe, Størrelse Ø7 x 24.5 cm,Logostørrelse ma..

Quickview

Termokrus med dobbeltvæg isolering - Termobæger

Kr. 47,10

Termokrus med flot lasergraveret logo, Termobægeret er med god dobbeltvægs isolering med plast inderside, og rustfri stålvæg udvendig, Låget er lækagetæ..

Viser 1 til 21 af 77 (4 sider)