Drikkekrus - Logokrus - Reklamekrus - Drikkeglas med logo

Drikkekrus - Logokrus - Reklamekrus - Drikkeglas med logo
  • Drikkekrus - Logokrus - Kaffekrus med tryk

  • drikkeglas med tryk

  • termobæger med logo - Coffee to go krus,

  • Cafekrus

        Termokopper med tryk

 

Reklamekrus

Grid View:
Quickview

Firmaporcelæn - m. logo - pakke m. 43 dele

Kr. 2.395,00

Firmaporcelæn med dit logoBeskrivelse: Komplet stel med 43 dele - leveres med firmalogo indbrændt i 1 farve.gratis logo på underkopPorcelæn og firmalogo er 100% opvaskemaskinebestandigt.Mange modeller..

Quickview

Bambuskrus -Miljøvenligt drikkekrus

Kr. 24,99

Bambuskrus - drikkekrus - med tryk - Drikkebæger  er fremstillet i miljøvenlige bambus fibre og PP plast,og er med smart farvet silikone greb og låg. - se 5 farvemuligheder.Bambuskrus rummer 350 ..

Quickview

Bambuskrus - Drikkekrus - i miljøvenlige bambusfibre

Kr. 21,99

Bambuskrus - Drikkekrus er produceret af miljøvenlige bambusfibre - og med silikonelåg og silikone greb, i moderne kontrastfarve. Bambuskrus tåler opvaskemaskine, En promotion gave, som viser..

Quickview

Drikkekrus - Logokrus - Reklamekrus i porcelæn

Kr. 18,49

Drikkekrus med logo - Porcelænskrus som rummer 250 ml-.Er ikke velegnet til opvaskemaskine,Prisen er inkl. 1 farvet logotryk+ Filmomk./trykstart+Film og enkel sats til tekst/logo kr. 199.00Silked..

Quickview

Drikkekrus - Kaffekrus med tryk

Kr. 21,99

Drikkekrus - Porcelænskrus i høj kvalitet med flot rundt håndtag,Kruset er helt hvidt- rummer 200 ml.Passer til alle kaffemaskiner,Størrelse: ø 7,5 x 8,5 cmLogostørrelse maks. 50 x 30 mm,Priser er med..

Quickview

Drikkekrus med logo

Kr. 26,99

Drikkekrus med logo som bliver lavet som en elegant lasergravering, Drikkekruset er i rustfrit stål og det kan rumme op til 450 ml, Kruset er testet food safe, Størrelse: Ø8 x 18,5 cm - Logo..

Quickview

Kaffebægre med tryk - Kartonbægre med farvetryk

Kr. 0,00

Kaffebægre med tryk - i farver up til 4+0 CMYKKaffebægre bliver produceret i karton -Kartonbægrene er med enkeltvæg - spørg gerne om priser på kaffebægre med dobbeltvæg.Kaffebægrene rummer 21 cl.Lever..

Quickview

Kaffebægre med tryk - Kartonbægre med tryk

Kr. 1,31

Kaffebægre med tryk som fuldfarve -Kartonbægrene leveres med tryk på hele overfladen.Kaffekrus kan rumme 24 cl. - Er med enkletvæg-Spørg om kaffekrus til 21 cl - Leveres til en lavere tilbudspris ved ..

Quickview

Plastkrus med logo - Plast drikkeglas med tryk - stabelbare

Kr. 7,95

Plastkrus med logo - Plastdrikkeglas som er stabelbare-Størrelse: Ø 77 x 115 mm,Plastkrus rummer ca. 0.2 liter.Trykstørrelse: 35 x 35 mm,Kun mulighed for 1- farvet tryk,Drikkeglas er fremstillet i Tys..

Quickview

Termoflaske - med logo - Hot Deal Tilbud

Kr. 39,99

Termoflaske - med logo - logo graveres direkte på termoflaskerne-Dobbeltvæget termoflaske som rummer 500 ml. Proppen er let at åbne og lukke,Flaskerne er lækagetætte(leakproof) og med vacuum.Er testet..

Quickview

Termoflaske med logo - 1 liter - HOT DEAL Tilbud

Kr. 61,99

Termoflaske med logo .Termoflaske med dobbeltvæg og fremstillet i rustfrit stål, har en ståltop som  kan bruges til drikkebæger.Termoflaske rummer 1 liter.Størrelse: Ø 8,5 x 31 cm.Logostørre..

Quickview

Termoflaske med logo - Hot Deal Tilbud

Kr. 39,99

Termoflaske med logo - termoflaske  med dobbeltvæg,i rustfrit stål, som rummer 0,5 liter,Er med hurtigluk og metal drikkebæger,Termoflaskerne er testet food safe, Størrelse Ø7 x 24.5 cm,Logostørr..

Quickview

Termokrus - i rustfrit stål - 5 farver

Kr. 28,99

Termokrus - dobbeltisoleret termokrus i rustfrit stål med skruelåg,Termokrus har klikåbning.3D diamantdesign i plast og farvet greb.Bunden er skridsikker.Termokruset rummer 300 ml. Størrelse: Ø 6..

Quickview

Termokrus - med tryk

Kr. 47,10

Termokrus - med tryk, Dobbeltvæget termokrus med vakuum isolering, Er med lækagetæt låg, Termokrus er testet food safe, Alle termokrus leveres i enkelt stk's æske, Logo kan lasergraveres i s..

Quickview

Termokrus - med flot lasergraveret logo

Kr. 43,99

Termokrus - leveres med elegant lasergraveret logo-som fremtræder nobelt og diskret.Termokrus er med rustfri stål på ydersiden og med en smart rød ring, som kontrastfarve.og det er den samme smarte rø..

Quickview

Termokrus - Stort Termobæger

Kr. 66,99

Termokrus - Stort termobæger som rummer 500 ml.Låget er lækagetæt og det er et vakuum termobæger, som holderdine drikke varme eller kolde i længst mulig tid.Termokrus er fremstillet af rustfrit stål ..

Quickview

Termokrus - Termobæger med tryk

Kr. 25,99

Termokrus - et ergonomisk udformet termokrus i rustfrit stål,Termokruset rummer 450 mml. - Er lækagetæt( leakproof) og er testet efter food safe reglerne,Logo laves som en elegant lasergravering,Prise..

Quickview

Termokrus - Termokrus med tryk - dobbeltvæget termokrus

Kr. 27,69

Termokrus - i klar dobbeltvæget plast,Her har du mulighed for at se hvor meget du har i termokruset.Er testet Food Safe, og er med leakproff lukkemekanisme.Termokrus rummer 250 ml.Størrelse: 14,5 x Ø ..

Quickview

Termokrus -Termokrus med dobbeltvæg

Kr. 32,99

Termokrus - Termokrus er med dobbeltvægs isolering, Termokrus rummer 500 ml. Farvet silikone dekorationsbånd i sort eller blå, på midten,og ved låg. Krusstørrelse: Ø 8,3 x 18.4 cm, Pris er ink..

Quickview

Termokrus med dobbeltvæg isolering - Termobæger

Kr. 47,10

Termokrus med flot lasergraveret logo, Termobægeret er med god dobbeltvægs isolering og med plast inderside, og rustfri stålvæg udvendig, Låget er lækagetæt, så kaffen ikke løber ud, T..

Quickview

Termokrus med tryk - Termobægre

Kr. 29,99

Termokrus med tryk - har rustfri stålkappe Termokrus er i trendy farver. Termobægre er  med logo som  bliver lavet som en flot lasergravering, Termokrus er med glidelåg for let åbning,..

Viser 1 til 21 af 76 (4 sider)