Nøgleringe med tryk - Plast nøgleringe eller Metal nøgleringe

Nøgleringe  med tryk - Plast nøgleringe eller Metal nøgleringe
  • Nøgleringe med tryk -  Plast nøgleringe eller Metal Nøgleringe,
  • Her finder du altid billige nøgleringe i plast og metalnøgleringe i i et
  • utal af modeller -
  • Ring gerne og få hjælp til at finde din favorit nøglering
    ¨¨¨ge i plast eller metal - med tryk
Grid View:
Quickview

Anti-stress tennisbolde med nøglering

Kr. 5,41

Anti-stress tennisbolde med nøgleringTennisbolde er i størrelse Ø: 40  mm,Trykstørrelse: Maks  Ø 15 mm,Prisen er inkl. 1 farvet logotryk+ Filmomk./trykstart:Film og enkel sats til tekst/logo..

Quickview

Hotel nøgleringe - med lasergraveret logo

Kr. 25,49

Hotel nøgleringe - leveres med elegant lasergraveret logo-Massiv metal/zink med sort gummiring,Hotel nøgleringe er i størrelsen: 50 x 20 mm,Priserne er med lasergraveret logo.Startomkostninger til las..

Quickview

Nøgleringe med flot 2 sidet farvedoming

Kr. 8,89

Nøgleringe i metal med flot 2 sidet fuldfarvet doming, Her vises dit logo meget flot, og det er godt beskyttet mod slid under det klare gellag. Runde metal nøgleringe fylder lidt i lommer og tas..

Quickview

Nøgleringe med polet

Kr. 5,78

Nøgleringe med polet i karabinhage. Så har du altid en vognmønt ved hånden,sammen med nøglerne. Logo bliver forsynet med en flot lasergravering af logo, Bemærk at det er muligt at købe fra 300 s..

Quickview

Nøgleringe med tryk - som kan åbnes

Kr. 3,65

Nøgleringe med tryk, på begge sider af indlægspapiret,Du kan åbne nøgleringene når du vil skifte budskab,eller skrive på din egen indlægsseddel,Nøgleringene er i glasklar transparent plast,Størrelse: ..

Quickview

Akryl nøgleringe m. indstøbt logo/tekst -

Kr. 4,99

Akryl nøgleringe med indstøbt logo og tekst i flotte farver- Vælg selv tekst til for og bagsideMange modeller. 500 stk. kr. 12.44- 1000 stk. kr.7.95-- 2500 stk. kr. 6.20- 5000 stk. kr. 5.75- 1000..

Quickview

Metal nøgleringe - med lasergraveret logo

Kr. 15,99

Metal nøgleringe - med lasergraveret logo - Rund nøglering med flot blank ringog mat børstet midterside - Størrelse: 7.6 x 3.8 x 0,3 cm,Logostørrelse: maks Ø 20 mm,Logo bliver lavet som en elegant las..

Quickview

Metal nøgleringe - flot lasergravering af dit logo

Kr. 12,99

Metal nøgleringe - med en elegant matbørstet plade Klassiske metal nøgleringe som er meget velegnet til indgravering af dit firmalogo, Metal nøgleringe er i størrelsen: 8.5 x 1.9 x 0.6 cm. Logos..

Quickview

Metal nøgleringe - med flot logo

Kr. 12,49

Metal nøgleringe - med elegant lasergraveret logo,størrelse: 7,8 x 3,4 x 0,2 cm -Logo kan graveres i størrelse op til: 3,5 x 1,5 cm.Indlæsning af logo og opstart/indstilling til lasergraveringtilbud ..

Quickview

Metal Nøgleringe med polet til indkøbsvogn -TILBUD

Kr. 14,99

Metal Nøglering med polet til indkøbsvogn og praktisk holder til vognmønt Poletholderen er i blank metal og med afrundede former,så den er håndvenlig og skånsom mod lommerne, Priserne er inkl. lo..

Quickview

Nøglering med polet i karabinhage

Kr. 3,27

Nøglering med plast polet i karabinhage til indkøbsvogne Poletten fås i 7 farver med logotryk efter ønske, Hvid - Rød - Grøn Blå -Gul - Orange - Sort-Metal karabinhage med polet,Nøgleringe kan også ..

Quickview

Nøgleringe der bruges som polet - gør shopping let

Kr. 13,65

  Nøglering  til Shopping uden polet, Nøgleringen skubbes ind og fjernes igen, Stor reklameflade 30 mm ring Pris inkl. elegant ætset logo på metalpladen + ops..

Quickview

Nøgleringe i læder m. præget logo

Kr. 8,25

Nøgleringe i læder med logo, udført som blindpræg, Eksklusive læder nøgleringe, Farver på læder: Sort Pris inkl. præget logo + Startomk. Værktøj til præg kr. 780.00..

Quickview

Nøgleringe med tryk i 4 farver - på 2 sider

Kr. 4,99

Nøgleringe med tryk på papirindlæg - Papirindlæg med tryk i op til 4 farver - på begge sider som ikke behøver at være ens, Pris inkl. tryk      Størrelse: Ø 40 mm ..

Quickview

Nøgleringe med LED lommelygte

Kr. 4,99

Nøgleringe med LED lommelygte - 2 farvet nøgleringe inkl. batterier,Praktisk lille LED lommelygte, der kun fylder lidt i lommen eller tasken,Lygtestørrelse: 8.5 x 2 x 0.7 cm,Logo kan trykkes i størrel..

Quickview

Nøgleringe med metalpolet til indkøbsvogne

Kr. 4,50

Nøgleringe med polet til indkøbsvognen, Nøgleringen som ikke fylder meget i lommen el. tasken metalpoletten sidder i en snablås og nøgleringen er isat karabinhagen, Håndvenlig og brugsrigtig nøg..

Quickview

Nøgleringe med papirindlæg med tryk

Kr. 5,99

Nøgleringe med papirindlæg,  som fås med logotryk på 2 sider, Tryk i op til 4 farver, på begge sider, Skal der kun tryk på 1 side er der en prisreduktion, spørg. Her er der ingen startomkos..

Quickview

Nøgleringe med plastre

Kr. 7,13

Nøgleringe med 6 kvalitets plastre i oplukkelig boksStørrelse: 80 x 35 x 11 mm,Trykstørrelse: 65 x 28 mm,Hvide plasterbokse kan også leveres med fuldfarvet digitaltryk,det er ofte billige at vælge dig..

Quickview

Nøgleringe med polet

Kr. 6,99

Nøgleringe med polet til indkøbsvogne. Poletten er let at tage af karabinhagen, Det er en lille og praktisk nøglering, som kun fylder lidt i din lomme, Poletten,der er hvid på den ene side, er v..

Quickview

Nøgleringe med polet til indkøbsvogne

Kr. 2,63

Nøgleringe med polet i plast, til indkøbsvogne-Plastik polet med nøglering eller nøglekæde - valgfrit,Størrelse: 25 x 50 x 3 mm,Trykstørrelse maks. 10 x 35 mm eller Ø 17 mm,Nøgleringe i produceret i T..

Quickview

Nøgleringe med tryk - Billige plast nøgleringe i 8 farver

Kr. 2,63

Nøgleringe med tryk- Billige plast nøgleringeNøgleringe leveres i mange farver og modeller -spørg efter din favoritmodel  på nøgleringe- hus - stjerne - bil - engel-Pris er inkl. 1 farvet tryk, ..

Viser 1 til 21 af 25 (2 sider)