Dokumenttasker - Skuldertasker

Dokumenttasker - Skuldertasker
  • Dokumenttasker med logo
  • Skuldertasker med logo


Grid View:
Quickview

Dokumenttaske - Messetaske - Promotiontaske - 10 farver

Kr. 21,99

Dokumenttaske - Messetaske -Promotiontaske, Taskerne er syet i en robust kvalitet: 600D polyesterdug, Tasken har lynlås i hele bredden, så den er let at fylde med dine papirer, Med forstærket bæ..

Quickview

Dokumenttaske - Konferencetaske med mange rum

Kr. 83,70

Dokumenttaske - Konferencetaske - med mange forskellige rum indvendig, med gode opbevaringsmuligheder.Taskestørrelse: 35,5 x 32 x 10,5 cm,Logostørrelse: 17 x 12 cm,Pris er med 1 farvet logotryk, ..

Quickview

Dokumenttaske - skuldertaske med full-color digitalprint

Kr. 81,75

Dokumentaske - skuldertaske med full color digitalprint på fronten- Tasken er syet i en robust 600 D polyesterdug. Har stort hovedrum og flere mindre opbevaringsrum. Justerbar og aft..

Quickview

Dokumenttasker -Posttaske - Skuldertaske - 10 farver

Kr. 12,29

Dokumenttasker - med skulderstrop - og penneholdere-Rummelig posttaske i størrelse 360 x 270 x 60 mm,Taskerne er syet af et let non-woven polyestermateriale, kvalitet: 120 g/m2,Trykstørrelse op til 23..

Quickview

Doukumenttasker - Kongrestasker

Kr. 89,99

Dokumenttasker - Kongrestasker med tryk, Taskerne har et stort rummeligt hovedrum og der er en indvendig lomme så du har let adgang til at gemme til dine nøgler og småting, Stor lynlåslomme på y..

Quickview

Konferencetaske - Dokumenttaske - Messetaske

Kr. 24,99

Konferencetaske - Dokumenttaske.Messetasker med kontraststribe og farvet lommeklap Taskerne er syet i en god robust polyesterdug, kvalitet 600D, Størrelse: 38 x 28 x 9 cm Tryks..

Quickview

Konferencetaske - Messetasker

Kr. 22,95

• Konferencetaske - Messetaske - Dokumenttaske• Dokumenttaske er syet af en robust 600D polyesterdug • Dokumenttaske har et rummeligt hovedrum med lynlåslukning, forlomme med lynlåslukning og forstærk..

Quickview

Laptoptasker - med mange rum

Kr. 83,70

Laptoptasker  -  med mange forskellige rumtil opbevaring af dine papirer og effekter,Laptoptasker er syet af en god robust polyesterdug,Er med let aftagelig skulderrem og bærehåndtag,Større..

Quickview

Messetaske - Skuldertaske med lynlås - Trendy Fairbag

Kr. 23,99

  Messetaske - Dokumenttaske -  Trendy Fairbag, Messetaske er syet i en god robust 600D polyesterkvalitet, skuldertaske med stort hovedrum med lynlås, ekstra lomme, justerbar skulde..

Quickview

Messetaske- Dokumenttasker - Brochuretasker - Promotiontasker

Kr. 10,99

• Messetaske  -  Dokumenttasker i let non-woven superstærk  polyesterkvalitet- • Promotiontasker med lynlås,håndtag og med en fals på 9 cm, har tasken en god rummelighed- • Dekora..

Quickview

Skuldertaske - Dokumenttasker - Paperboy

Kr. 90,00

Skuldertaske med polstret rum til din laptop, Stort hovedrum med lynlås, Forlomme med lynlås Der er lomme under overslag, Overslag lukkes med velcro, Justerbar og aftag..

Quickview

Skuldertaske -med logo - City Bag - Filttaske

Kr. 59,99

Skuldertaske - med logo - City bag - Filttaske, City Bag - robust skuldertaske lavet i 3 mm tyk filt, Filt er et smagfuldt og naturligt produkt, Med velcro lukning af frontklap 2 lommer på ..

Quickview

Skuldertaske med fuldfarvet fotoprint

Kr. 74,99

Skuldertaske - Dokumenttaske Med fuldfarvet digitaltryk på hele frontklappen, Meget høj trykkvalitet på fotoprint, Tasken har et stort hovedrum og diverse lommer, Ju..

Quickview

Skuldertaske med logo - Elegant Filttaske i 2 grå nuancer

Kr. 32,99

Skuldertaske med logo -som er velegnet som dokumenttaske,Filttasken er syet af 3  mm tykt filt i god kvalitet.Har stort hovedrum, som lukkes med 2 magnetiske trykknapper.Er med justerbar skulderr..

Quickview

Skuldertaske med logo - super let og stærk taske

Kr. 16,99

         • Skuldertaske med logo - praktisk non-woven dokumenttaske,          • Super let og stærk skuldertaske, &..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Posttaske

Kr. 17,75

Skuldertaske med tryk  - Posttaske, Non-woven PP polyester materiale, Taskerne har en lang justerbar skulderstrop - Tasken har velcrolukning, Størrelse: 36 x 28 x 10 cm, ..

Quickview

Skuldertaske med tryk - DeLuxe med Retro Look

Kr. 80,55

Skuldertaske med tryk- med retro look Kraftig imiteret læder skuldertaske - dokumenttaske i retro look Lynlåslomme på klappen Ekstra stort hovedrum Lommer til penne og telefon Justerbar sku..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Dokumenttaske - Bizz Bag

Kr. 45,99

Skuldertaske med tryk- Dokumenttaske med logoprint, Skuldertasken  er syet i robust 600 D polyesterdug, Tasken har stort hovedrum med lynlås og frontlomme med lynlås, Just..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Messetaske - Dokumenttaske - 5 farver

Kr. 31,99

         Skuldertaske med tryk - Messetaske dokument taske lavet af robust 600D polyesterdug med velcrolukning og justerbar skulderrem Ideel til at bære..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Messetaske til brochurer

Kr. 10,20

Skuldertaske med tryk - Messetaske med tryk Non-Woven polyesterdug Trykstørrelse maks: 210 x210 mm farve: Sort Pris inkl. 1 farvet tryk v/   250 stk. kr.12.99 v/ ..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Promotiontasker med fullcolor digitaltryk

Kr. 29,85

  Skuldertaske med tryk - Promotiontaske - Dokumenttaske med fullcolor digital billedprint på fronten, Praktisk skuldertaske der er syet i nonwoven kunststofmateriale (120g/m2) , Task..

Viser 1 til 21 af 33 (2 sider)