Muleposer - Bæreposer - Indkøbsposer

Muleposer - Bæreposer - Indkøbsposer
  • Muleposer med logo,

    Kanvasposer med tryk-

    Bæreposer med tryk-

    Revisorposer med logo,


Grid View:
Quickview

Billige bæreposer - med lange stropper - Bæreposer med logo

Kr. 6,49

Billige bæreposer  - Bæreposer med logo, Bæreposer med gode lange bærehåndtag, så poserne også er brugbare som skulderposer,når dine indkøb bliver for tunge, Bæreposerne er syet af ..

Quickview

Bæreposer - Papirposer i glittet papir med tykke bæresnore

Kr. 7,74

Bæreposer - Papirposer med  tykke bærereb - Leveres med fuldfarvet tryk på hele posen - Priserne er vist for den største pose, Poserne fås i 3 gode størrelser Posestørrelser: 33 x 41 x ..

Quickview

Bæreposer - Papirsposer med tykke bærereb

Kr. 4,50

Bæreposer - Papirsposer fås i 3 størrelser - forlang tilbud på andre størrelser Papirspose 180 x 230 x 80 mm.  Produceret i 157 gr. glittet kunstpapir med bærereb 5 x 500 mm.  all-over..

Quickview

Bæreposer - plads til indlæg på 2 sider - kraftige bæresnore

Kr. 12,99

Bæreposer med plads til reklametryk på indlæg Klar bærepose i polypropylen  Størrelse: 400 x 260 x 100 mm Med kraftige bæresnører og 2 vinduer til A4 indlæg/indstik af fullcolor tryk Fås i fa..

Quickview

Bæreposer - Shoppingpose - Indkøbspose, med lange stropper

Kr. 4,59

Bæreposer med tryk - Shoppingposer med lange bærestropper,  Bæreposer er også velegenet som smarte skulderposer, er praktisk når indkøbene bliver for tunge, Non woven bæreposer, som kan genb..

Quickview

Bæreposer - Shoppingposer i let kunststof

Kr. 5,99

 Bæreposer - shoppingposer- let og praktisk mulepose med lange stropper-så den også er velegnet som skulderpose.Masser af plads til dine indkøb,Er syet af Non wowen robust kunstofmateriale -..

Quickview

Bæreposer i papir - også mindre antal poser

Kr. 3,69

  Bæreposer i papir er en miljøvenlig løsning til mange formål, som dine kunder vil værdsætte- Bæreposer kan leveres i 4 størrelser, Her er priseksempel på en god og rummelig papirbærep..

Quickview

Bæreposer i papir med tryk - 2 størrelser

Kr. 4,47

Bæreposer i papir  med tryk. Bæreposer i papir  er en miljøvenlig løsning til mange formål, som dine kunder vil værdsætte, Papirposerne kan leveres i 2 størrelser Her er priseksempel p..

Quickview

Bæreposer med kraftige rebhåndtag - transparente bæreposer

Kr. 10,39

Bæreposer med kraftige rebhåndtag - PP transparente plastik bæreposer, Kun mulighed for 1 farvet tryk- Størrelse: 23 x 9,5 x 28 cm- Fås også som større  bæreposer - spørg gerne- ..

Quickview

Bæreposer med logo - Messeposer - Brochureposer

Kr. 4,59

Bæreposer  med logo - Messeposer med  hul, der er udstansetsom bærehåndtag, Non-woven bæreposer, som kan genbruges mange gange, Bæreposer er i Kvalitet: 90 g/m2, Posestørrelse: 325 x 4..

Quickview

Bæreposer med logo - Shoppingposer - med lange stropper -

Kr. 5,19

Bæreposer logo - Shoppingposer- bæreposerne er syet i non-woven polyesterdug, Posestørrelse: 38 x 39 x 6 cm,det er en meget stor og rummelig pose, Trykstørrelse maks: 290 x 250 mm- Her er der ma..

Quickview

Bæreposer med logo - Shoppingposer - messeposer- tykke bæresnore

Kr. 6,99

Bæreposer med logo- Shoppingposer - messeposer- brochureposer med kraftige bæresnore - Rummelige bæreposer med bundfals på 11 cm - som er med til at øge anvendelsesmulighederne, Non-woven bærepose..

Quickview

Bæreposer med tryk - Billige Shoppingposer

Kr. 9,29

Bæreposer med tryk - Billige bæreposer - Shoppingposerne er syet af non woven kunstofmateriale. 70 g/m2, Bæreposerne fylder meget lidt når de er foldet sammen - er lette at have med på in..

Quickview

Bæreposer med tryk -Shoppingposer - Foldbare indkøbsposer

Kr. 11,69

Bæreposer med tryk som kan foldes sammen til en lille kompakt pung, som let sættes fast i bæltet eller på rygsækken, Shoppingposerne er foldbare, så de fylder minimalt og er lette at have med med ..

Quickview

Filttaske - Shoppingtaske i filt

Kr. 48,49

Filttaske - Shopping filtnet med sorte håndtag i kunstlæder - Stort filtnet som egner sig til næsten alle formål,    Filttaske er i størrelsen: 43.5 x 9 x 41,5 cm,Logotryk på front op t..

Quickview

Foldbare muleposer -bæreposer med logo

Kr. 7,99

Foldbare muleposer -Bæreposer med logoShoppingposer, som er foldbare og pladssparende og som let kan opbevares overalt.ShoppingposereEr syet i  non-woven kunststofmateriale,Hav den altid ved..

Quickview

Hessian poser - med frontlomme

Kr. 17,99

Hessian poser - med bomuldslomme på fronten, Naturfarvet hessian poser med 2 bærehåndtag, Hessian poser er miljøvenlige, og dine kunder vil værdsætte at du tænker på miljøet, Logo tryk..

Quickview

Indkøbsposer - med tryk - Foldbar som pung

Kr. 11,49

Indkøbsposer -  med tryk, Shoppingpose som er syet i en god 190T polyesterdug, som let kan foldes sammen som en pung, Indkøbsposer er med trykknaplukning og karabinhage til ophæng i bælt..

Quickview

Indkøbsposer - Shoppingposer med lange skulderstropper

Kr. 7,39

Indkøbsposer - Shoppingposer med lange skulderstropper-Lettte poser i non-woven polyestemateriale, 80 g/m2Posestørrelse: 40 x 40 cm,Trykstørrelse maks: 250 x 250 mm,Priserne er med 1 farvet logotryk,+..

Quickview

Indkøbstaske - Shoppingpose - Stor bærepose

Kr. 9,60

Indkøbstaske - Shoppingpose - Stor bærepose - let at folde - fylder lidt når den er tom,Meget stor og praktisk Indkøbstaske i non-woven vævet materiale med 2 bærehåndtag.Her har du masser af..

Quickview

Indkøbstasker - Shoppingtasker - stor model

Kr. 16,85

Indkøbstasker - Shoppingtasker Med lynlåslukning i toppen, har du let ved at åbne og lukke taskenSorte bærstropper, som dekorativ kontrastStørrelse: 400 x 300 x 180 mmTrykstørrelse: 120 x 280 mmRummel..

Viser 1 til 21 af 125 (6 sider)