Sportstasker og Fritidstasker

Sportstasker og Fritidstasker
  • Sportstasker med tryk - Fritidstasker
Grid View:
Quickview

Sportstaske - rejsetaske - m. justerbar skulderrem -TrendBag

Kr. 53,10

Sportstaske og rejsetaske syet af en god robust 600D polyesterdug, Med justerbar skulderrem og 2 bærehåndtag, Sportstaske rummer 22.5 liter, Farver: Blå - Hvid - Orange - Rød - Sort - Marine S..

Quickview

Sportstaske - Rejsetaske - XL- rummer 50 liter

Kr. 113,99

Sportstaske med tryk -  i ekstra stor model, Rummer hele 50 liter, så her har du rigeligt plads, Sportstaske er syet i en god robust  600D polyesterdug, Justerbar og..

Quickview

Sportstaske med tryk - Fritidstaske

Kr. 39,49

Sportstaske med tryk - Fritidstaske Taskerne er syet i en robust 600 D polyesterdug, Taskestørrelse: 48 x 24 X 18 cm Trykstørrelse: 100 x 140 mm  på forsiden, Priser ..

Quickview

Sportstaske med tryk - Fritidstaske - Tilbud

Kr. 49,99

Sportstasker med tryk - Tilbud,Stor fritidstaske med udendig lomme og aftagelig skulderem,Sportstasker er syet af en god robust 600D polyesterdug,Fritidsatske er meget rummelig, størrelsen er 57 x 24 ..

Quickview

Sportstaske med tryk - Fritidstasker

Kr. 67,49

Sportstaske med tryk - Fritidstasker i mange farver, Weekendtaskerne er syet af en god robust 600D polyesterdug, Der er en praktisk lomme med lynlåslukning, på forsiden. Der følger en justerbar ..

Quickview

Sportstaske med tryk - Rejsetasker - Fritidstaske

Kr. 88,99

• Sportstaske med tryk - Rejsetasker med logo• Stor og rummelig sportstaske, som er syet i en god 600D polyesterdug,• Med Justerbar og aftagelig skulderstrop,• Har mange gode rum - 2 bærehåndtag,• Stø..

Quickview

Sportstaske med tryk - Topstars Rejsetasker

Kr. 92,10

Sportstaske med tryk - Rejsetasker med ekstra rum til vådt tøj og sko, Sportstaske er syet i en god robust 600D polyesterkvalitet, Justerbar og aftagelig skulderrem, Med en robust bund ..

Quickview

Bowling taske - Retro Sportstaske - 6 farver

Kr. 116,99

Bowling taske - smart retro taske i pvc/pu 1 stort hovedrum, foret indvendig med ekstra lomme med lynlås,2 bærehanke Størrelse: 48 x 28 x 25 cm,Lynlås i hele tasken bredde, Indhold: 21.5 li..

Quickview

Fritidstaske - Sportstaske - stor rummelig Rejsetaske

Kr. 194,00

Fritidstaske - sportstaske - Rejsetaske Stort hovedrum med u-lynlaas 2 enderum Skulderrem 600 D polyesterdug Størrelse: 63 x 36 x 31 cm..

Quickview

Sportstaske - Fritidstaske med kølerum

Kr. 130,50

Sportstaske - fritidstaske,Sportstasken er med stort hovedrum med 2 vejs u-lynlås,Har 1 enderum, som er er foret som kølerum,1 enderum med plads til sko - er med meshfor for bedre ventilation,Er syet ..

Quickview

Sportstaske - med tryk- med masser af plads

Kr. 153,50

Sportstaske -  med tryk- som er meget rummelig,Der er 1 forlomme med lynlås,Bærehåndtag er polstrede for bedre komfort,Skulderremmen er aftagelig,Er syet i en god robust 600D polyesterdug,Størrel..

Quickview

Sportstaske -Rejstasker- stor rummelig model

Kr. 86,25

Sportstaske med tryk - Rejsetasker med tryk - god stor  og rummelig model, Taskerne er syet af en god robust polyesterdug, Har frontrum med 2 separate rum med lynlåslukning, Skulderrem med ..

Quickview

Sportstaske med tryk - 3 farver

Kr. 146,25

Sportstaske med tryk - Stor sportstaske i en god ekstra kraftig polyesterkvalitet: 1680D,Der er et rum i enden af tasken, med separat plads til dine sportsko.og det våde sportstøj-Der er et stort hov..

Quickview

Sportstaske med tryk - Fritidstaske - Rejsetaske - stor taske

Kr. 62,25

Sportstaske med tryk - Fritidstaske - Rejsetaske - stor taske, Rummelig sportstaske i god kraftig polyesterkvalitet, Skulderrem med blød polstring, Frontrum med lynlåslukning Størrelse..

Quickview

Sportstaske med tryk - Fritidstasker - Rejsetasker - Weekendtasker -

Kr. 110,99

Sportstaske med tryk - Fritidstasker - Rejsetasker - rummelig Weekendtaske Med 3 store rum på ydersiderne, Taskerne har flotte lyse kontrastfarvede lynlåse, Størrelse: 60 x 46 x 25 c..

Quickview

Flypose - Flight Bag security flypose

Kr. 12,15

Flypose til væsker- Flyposer med tryk,Flyposerne er i robust PVC og er med lynlåslukning.Pris er inkl. 1 farvet logotryk+ Film &  trykstart kr. 569.00..

Quickview

Kuffertmærker - Læder Bagagemærker - " Exclusive Travel"

Kr. 19,20

Kuffertmærker - med tryk -Læder bagagemærker med skjult adressefelt, Kuffertmærker er med justerbar strop til påsætning på kufferten eller tasken, Med adresselabel..

Quickview

Toilettaske i smarte frostede farver

Kr. 9,49

Toilettaske i smarte frostede farver med integreret håndtag og matchende lynlås, Plast/PVC som tåler vand, Er i smarte frostede farver: Hvid - Orange - Rød - Blå - Pink Størrelse: 25 x 30.7 x..

Viser 1 til 18 af 18 (1 sider)