Drikkekrus - Logokrus - Reklamekrus - Drikkeglas med logo

Drikkekrus - Logokrus - Reklamekrus - Drikkeglas med logo
  • Drikkekrus - Logokrus - Kaffekrus med tryk

  • drikkeglas med tryk

  • termobæger - Coffee to go krus,

  • Cafekrus

        Termokopper

 

Reklamekrus

Grid View:
Quickview

Drikkebæger - i miljøvenlige bambusfibre

Kr. 26,79

Drikkebæger - Lavet af miljøvenlige bambusfibre - og med silikonelåg og silikone greb, Tåler opvaskemaskine, En promotion gave, som viser dit logo i meget lang tid. Firm..

Quickview

Drikkekrus - Kaffekrus med tryk

Kr. 21,99

Drikkekrus - Porcelænskrus i høj kvalitet med flot rundt håndtag,Kruset er helt hvidt- rummer 200 ml.Passer til alle kaffemaskiner,Størrelse: ø 7,5 x 8,5 cmLogostørrelse maks. 50 x 30 mm,Priser er med..

Quickview

Drikkekrus - Kaffekrus med tryk - keramik

Kr. 18,69

Drikkekrus - Kaffekrus med tryk-Krus er produceret i blank keramik,og rummer 0,25 liter-Størrelse: Ø 7,3 x 10,4 c m,Krus er testet: Food Safe,Krus kan leveres i enkeltstyks æsker,mod merpris.Priserne..

Quickview

Drikkekrus -Kaffekrus med tryk- 5 farver

Kr. 27,69

Drikkekrus - Keramikkrus med kontrastfarvet yderside,Kaffekrus som rummer 300 ml.Størrelsen er: 9,2 x Ø 8,7 cm.Logo kan trykkes i størrelse op til 4 x 4 cm.Logokrus er testet: Food Safe,Priserne er..

Quickview

Drikkekrus med logo

Kr. 26,99

Drikkekrus med logo som bliver lavet som en elegant lasergravering, Drikkekruset er i rustfrit stål og det kan rumme op til 450 ml, Kruset er testet food safe, Størrelse: Ø8 x 18,5 cm - Logo..

Quickview

Drikkekrus med tryk - Bambuskrus

Kr. 23,99

Drikkekrus med tryk - Drikkebæger fremstillet i bambus fibre og PP plast,og har smart farvet silikone greb og låg. - se 5 farvemuligheder.Bambuskruset rummer 350 ml, er med enkeltvægKrusstørrelse: Ø 9..

Quickview

Reklamekrus - Kaffekrus i porcelæn - model Oslo

Kr. 18,25

Reklamekrus - kaffekrus med logo, Flot porcelænskrus, ,model Oslo, Størrelse: 93 x 80 mm - indhold 30 cm Pris er inkl. 1 farvet logotryk, 1 sted, Mange muligheder for trykplace..

Quickview

Termobæger - med flot lasergraveret logo

Kr. 43,99

Termobæger - leveres med elegant lasergraveret logo-som fremtræder nobelt og diskret.Termobæger er med rustfri stål på ydersiden og med en rød ring, som kontrastfarve.og det er den samme smarte røde f..

Quickview

Termobæger - Termobæger med tryk

Kr. 25,99

Termobæger - et ergonomisk udformet termobæger i rustfrit stål,Termokruset rummer 450 mml. - Er lækagetæt( laekproof) og er testet efter food safe reglerne,Logo laves som en elegant lasergravering,Pri..

Quickview

Termobæger - Termokrus med logo

Kr. 28,99

Termobæger - termokrus med rustfri stålkappe i trendy farver. Termokrus med logo bliver lavet som en flot lasergravering, Termokrus er med glidelåg for let åbning, Termokrus rummer op til 350 ..

Quickview

Termobæger - Termokrus med logo - dobbeltvæget termobæger

Kr. 27,69

Termobæger - i klar dobbeltvæget plast,Her har du mulighed for at se hvor meget du har i bægeret.Er testet Food Safe, og er med leakproff lukkemekanisme.Rummer 250 ml.Størrelse: 14,5 x Ø 7 cm.Trykstør..

Quickview

Termobæger - Termokrus med logotryk

Kr. 66,00

Termobæger i metal med dobbeltvægs vakuum isolering, i topkvalitet. Låget er lækagetæt, Er testet food safe, Priserne er med et flot lasergaveret logo, + opstart til lasergravering og indlæs..

Quickview

Termobæger -Termokrus med logo

Kr. 32,99

Termobæger - Termokrus som er med dobbeltvægs isolering, Termokruset rummer 500 ml. Farvet silikone dekorationsbånd i sort eller blå, på midten,og ved låg. Kruss..

Quickview

Termobæger i rustfrit stål - 5 farver

Kr. 28,99

Termobæger - dobbeltisoleret termokrus i rustfrit stål med skruelåg,Kruset har klikåbning.3D diamantdesign i plast og farvet greb.Bunden er skridsikker.Termokruset rummer 300 ml. Størrelse: Ø 6,8..

Quickview

Termobæger med logo

Kr. 47,10

Termobæger med logo, Dobbeltvæget termobæger med vakuum isolering, Er med lækagetæt låg, Termokruset er testet food safe, Alle krus leveres i enkelt stk's &..

Quickview

Termoflasker med logo -

Kr. 82,99

Termoflasker med logo -Rustfri stål Termoflaske som er med dobbelvæg,og med 2 stk. drikkebægre som rummer 200 ml.Termoflasken rummer 750 ml.Termoflaskerne er testet efter Food Safe reglerneStørrelse: ..

Quickview

Termoflasker med logo - Hot Deal Tilbud

Kr. 38,99

Termoflasker med logo - graveres direkte på termoflaskerne-Dobbeltvæget termoflaske som rummer 500 ml. Proppen er let at åbne og lukke,Flaskerne er lækagetætte(leakproof) og med vacuum.Er testet efter..

Quickview

Termoflasker med logo - Hot Deal Tilbud

Kr. 48,49

Termoflasker med logo - Dobbeltvæget termoflaske i rustfrit stål, som rummer 0,5 liter,Er med hurtigluk og metal drikkebæger,Termoflaskerne er testet food safe, Størrelse Ø7 x 24.5 cm,Logostørrelse ma..

Quickview

Termokrus med dobbeltvæg isolering - Termobæger

Kr. 47,10

Termokrus med flot lasergraveret logo, Termobægeret er med god dobbeltvægs isolering med plast inderside, og rustfri stålvæg udvendig, Låget er lækagetæ..

Quickview

Logokrus - keramikkrus - fås i 4 farver - Hot Price tilbud

Kr. 15,69

Logokrus -  Reklamekrus porcelænskrus i høj kvalitet, med rundt håndtag, Hvid indvendig -med farvet yderside - eller hvid yderside, Rummer 240 ml Passer til alle kaffe..

Quickview

Cafe Krus i porcelæn - 2 størrelser - med flot indbrændt logo

Kr. 41,50

Cafe krus er uden hank i kantet cafe-stil, Krus er i porcelæn, og logoet bliver indbrændt ved meget høj temperatur, for at sikre lang holdbarhed på logoet, Størrelse:Højde 12,5 cm,Ø: 8,5..

Viser 1 til 21 af 74 (4 sider)