Dokumenttasker - Skuldertasker

Dokumenttasker - Skuldertasker
  • Dokumenttasker med logo
  • Skuldertasker med logo


Grid View:
Quickview

Dokumentmappe med logo

Kr. 21,99

Dokumentmappe med logo -Mappen som har samme facon som en stor kuvert,har velcrolukning,Mapperne er syet af en robust microfiberdug og der er masser af pladstil dine papirer og dokumenterStørrelse: 3..

Quickview

Dokumenttaske - Messetaske - Promotiontaske - 10 farver

Kr. 21,99

Dokumenttaske - Messetaske -Promotiontaske, Taskerne er syet i en robust kvalitet: 600D polyesterdug, Tasken har lynlås i hele bredden, så den er let at fylde med dine papirer, Med forstærket bæ..

Quickview

Dokumenttaske - skuldertaske med full-color digitalprint

Kr. 81,75

Dokumentaske - skuldertaske med full color digitalprint på fronten- Tasken er syet i en robust 600 D polyesterdug. Har stort hovedrum og flere mindre opbevaringsrum. Justerbar og aftagelig..

Quickview

Dokumenttasker -Posttaske - Skuldertaske - 10 farver

Kr. 12,29

Dokumenttasker - med skulderstrop - og penneholdere-Rummelig posttaske i størrelse 360 x 270 x 60 mm,Taskerne er syet af et let non-woven polyestermateriale, kvalitet: 120 g/m2,Trykstørrelse op til 23..

Quickview

Konferencetasker - Messetasker

Kr. 22,95

• Konferencetasker - Messetasker - Dokumenttasker• Dokumenttaskerne er syet af 600 D polyesterdug • Har rummeligt hovedrum med lynlåslukning, forlomme med lynlåslukning og forstærket bærehåndtag.• Stø..

Quickview

Konferencetasker - Messetasker - Dokumenttasker

Kr. 24,99

Konferencetasker - Messetasker med kontraststribe og farvet lommeklap Taskerne er syet i en robust polyester 600 D kvalitet Størrelse: 38 x 28 x 9 cm Trykstørrelse A: 160 ..

Quickview

Laptop taske - med mange rum

Kr. 72,95

Laptoptaske - med mange forskellige rumtil opbevaring af dine papirer og effekter,Taskerne er syet af en robust polyesterdug,Er med aftagelig skulderrem og bærehåndtag,Størrelse: 45 x 30 x 15,5 cm,L..

Quickview

Messenger Bag - polstret kuldertaske til Laptop

Kr. 117,50

Messenger bag - Skuldertaske hvor alle sider er polstret. hovedrum lukkes med snøretræk så der er nem adgang, Indvendig polstret lomme til beskyttelse af laptop, større..

Quickview

Messetaske - Skuldertaske med lynlås - Trendy Fairbag

Kr. 23,99

  Messetaske - Dokumenttaske -  Trendy Fairbag, er syet i 600 D polyesterkvalitet, skuldertaske med stort hovedrum med lynlås, ekstra lomme, justerbar skulderrem. Størrels..

Quickview

Messetasker - Dokumenttasker - Brochuretasker - Promotiontasker

Kr. 10,99

• Messetasker  -  Dokumenttasker i let non-woven superstærk  polyesterkvalitet- • Med lynlås,håndtag og med en fals på 9 cm, har tasken en god rummeli..

Quickview

Skuldertaske - Dokumenttasker - Paperboy

Kr. 90,00

Skuldertaske med polstret rum til din laptop, Stort hovedrum med lynlås, Forlomme med lynlås Der er lomme under overslag, Overslag lukkes med velcro, Justerbar og aftag..

Quickview

Skuldertaske med fuldfarvet fotoprint

Kr. 74,99

Skuldertaske - Dokumenttaske Med fuldfarvet digitaltryk på hele frontklappen, Meget høj trykkvalitet på fotoprint, Tasken har et stort hovedrum og diverse lommer, Justerbar ..

Quickview

Skuldertaske med logo - Elegant Filttaske i 2 grå nuancer

Kr. 32,99

Skuldertaske med logo -som er velegnet som dokumenttaske,Filttasken er syet af 3  mm tykt filt i god kvalitet.Har stort hovedrum, som lukkes med 2 magnetiske trykknapper.Er med justerbar skulderr..

Quickview

Skuldertaske med logo - City Bag - Filttaske

Kr. 59,99

Skuldertaske med logo - City bag - Filttaske, City Bag - robust skuldertaske lavet i 3 mm tyk filt, Filt er et smagfuldt og naturligt produkt, Med velcro lukning af frontklap 2 lommer på fo..

Quickview

Skuldertaske med logo - super let og robust taske

Kr. 16,99

         • Skuldertaske med logo - praktisk non-woven taske,          • Super let og robust taske,   &nb..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Dokumenttaske - Bizz Bag

Kr. 45,99

Skuldertaske med tryk- Dokumenttaske med logoprint, Skuldertasken  er syet i robust 600 D polyesterdug, Tasken har stort hovedrum med lynlås og frontlomme med lynlås, Justerbar ..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Messetaske - Dokumenttaske - 5 farver

Kr. 31,99

         Skuldertaske med tryk - Messetaske dokument taske lavet af robust 600D polyesterdug med velcrolukning og justerbar skulderrem Ideel til at bæ..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Messetaske til brochurer

Kr. 10,20

Skuldertaske med tryk - Messetaske med tryk Non-Woven polyesterdug Trykstørrelse maks: 210 x210 mm farve: Sort Pris inkl. 1 farvet tryk v/   250 stk. kr.12.99 v/   50..

Quickview

Skuldertaske med tryk - Promotiontasker med fullcolor digitaltryk

Kr. 29,85

  Skuldertaske med tryk - Promotiontaske - Dokumenttaske med fullcolor digital billedprint på fronten, Praktisk skuldertaske der er syet i nonwoven kunststofmateriale (120g/m2) , Task..

Quickview

Konferencetaske - Dokumenttasker -

Kr. 18,99

Konferencetaske - Dokumenttasker Tasken er syet i en god robust 600D polyester kvalitetsdug, Integreret sort bærehåndtag og matchende lynlås, Størrelse: 38 x 32.2 x 0.5 cm. Farver: Hvid -..

Quickview

Messetaske og promotiontaske - Postman skuldertaske i let kunststof

Kr. 10,99

Messetaske og Promotion skuldertaske, Postman skuldertaske- Er syet af let Non-Woven kunststof materiale Kan foldes sammen - fylder kun lidt, når den ikke er i brug, Farver: Hvid - Rø..

Viser 1 til 21 af 28 (2 sider)