Muleposer,bæreposer og indkøbstasker

Muleposer,bæreposer og indkøbstasker
  • Muleposer med logo,

    Kanvasposer med tryk-

    Bæreposer med tryk-

    Revisorposer med logo,


Grid View:
Quickview

Billige bæreposer - med lange stropper - Bæreposer med logo

Kr. 6,49

Billige bæreposer  - Bæreposer med logo, Bæreposer mec gode lange bærehåndtag, så poserne også er brugbare som skulderposer,når dine indkøb bliver for tunge, Bæreposerne er syet af ..

Quickview

Baggy Super promotionbag m. lange stropper - shoppingpose

Kr. 23,10

Baggy Super promotionbag - Shoppingpose, med lange stropper, Shoppingposaerne er syet i en robust 600D polyesterdug, Størrelse: 38 x 38 x 0,5 cm Faver: Hvid - Blå -Rød - Lime - ..

Quickview

Bæreposer - Papirposer i glittet papir med tykke bæresnore

Kr. 7,74

Bæreposer - Papirposer med  tykke bærereb - Leveres med fuldfarvet tryk på hele posen - Priserne er vist for den største pose, Poserne fås i 3 gode stør..

Quickview

Bæreposer - Papirsposer med tykke bærereb

Kr. 4,50

Bæreposer - Papirsposer fås i 3 størrelser - forlang tilbud på andre størrelser Papirspose 180 x 230 x 80 mm.  157 gr.. glittet kunstpapir med bærereb..

Quickview

Bæreposer - plads til indlæg på 2 sider - kraftige bæresnore

Kr. 12,99

Bæreposer med plads til reklametryk på indlæg Klar bærepose i polypropylen  Størrelse: 400 x 260 x 100 mm Med kraftige bæresnører og 2 vinduer til A4 indlæg/indstik af fullcolor tryk Fås i farver..

Quickview

Bæreposer - Shoppingpose - Indkøbspose, med lange stropper

Kr. 4,59

Bæreposer med tryk - Shoppingposer med lange bærestropper,  Bæreposer er også velegenet som smarte skulderposer, når indkøbene bliver for tunge, Non woven bæreposer, som kan genbruges mange ..

Quickview

Bæreposer - Shoppingposer i let kunststof

Kr. 5,99

 Bæreposer - shoppingposer- let og praktisk mulepose med lange stropper-så den også er velegnet som skulderpose.Masser af plads til dine indkøb,Er syet af Non wowen robust kunstofmateriale -..

Quickview

Bæreposer i papir - også mindre antal poser

Kr. 3,69

  Bæreposer i papir er en miljøvenlig løsning til mange formål, som dine kunder vil værdsætte- Bæreposer kan leveres i 4 størrelser, Her er priseksempel på en god og rummelig papirbærep..

Quickview

Bæreposer i papir med tryk - 2 størrelser

Kr. 4,47

Bæreposer i papir  med tryk. Bæreposer i papir  er en miljøvenlig løsning til mange formål, som dine kunder vil værdsætte, Papirposerne kan leveres i 2 størrelser Her er priseksempel p..

Quickview

Bæreposer med kraftige rebhåndtag - transparente bæreposer

Kr. 10,39

Bæreposer med kraftige rebhåndtag - PP transparente plastik bæreposer, Kun mulighed for 1 farvet tryk- Størrelse: 23 x 9,5 x 28 cm- Fås også som større  bæreposer - spørg gerne- ..

Quickview

Bæreposer med logo - Messeposer - Brochureposer

Kr. 4,59

Bæreposer  med logo - Messeposer med  hul, der er udstansetsom bærehåndtag, Non-woven bæreposer, som kan genbruges mange gange, Bæreposer er i Kvalitet: 90 g/m2, Posestørrelse: 325 x 4..

Quickview

Bæreposer med logo - Shoppingpose - messeposer- med tykke bæresnore

Kr. 6,99

Bæreposer med logo- Shoppingposer - messeposer- brochureposer med kraftige bæresnore - Rummelige bæreposer med bundfals på 11 cm - som er med til at øge anvendelsesmulighederne, Non-woven bærepose..

Quickview

Bæreposer med logo - Shoppingposer - med lange stropper -

Kr. 5,19

Bæreposer logo - Shoppingposer- bæreposerne er syet i non-woven polyesterdug, Posestørrelse: 38 x 39 x 6 cm,det er en meget stor og rummelig pose, Trykstørrelse maks: 290 x 250 mm- Her er der ma..

Quickview

Bæreposer med tryk - Billige Shoppingposer

Kr. 9,29

Bæreposer med tryk - Billige bæreposer - Shoppingposerne er syet af non woven kunstofmateriale. 70 g/m2, Poserne fylder kun lidt når de er foldet sammen - er lette at have me..

Quickview

Bæreposer med tryk -Shoppingposer - Foldbare indkøbsposer

Kr. 11,69

Bæreposer med tryk som kan foldes sammen til en lille kompakt pung, som let sættes fast i bæltet eller på rygsækken, Shoppingposerne er foldbare, så de fylder minimalt og er lette at have med med ..

Quickview

Filttaske - Shoppingtaske i filt

Kr. 48,49

Filttaske - Shopping filtnet med sorte håndtag i kunstlæder - Stort filtnet som egner sig til næsten alle formål,    Filttaske er i størrelsen: 43.5 x 9 x 41,5 cm,Logotryk på front op t..

Quickview

Foldbare muleposer -bæreposer med logo

Kr. 7,99

Foldbare muleposer -Bæreposer med logoShoppingposer, som er foldbare og pladssparende og som let kan opbevares overalt.Er syet i  non-woven kunststofmateriale,Hav den altid ved hånden så du ..

Quickview

Hessian poser - med frontlomme

Kr. 17,99

Hessian poser - med bomuldslomme på fronten, Naturfarvet hessian poser med 2 bærehåndtag, Hessian poser er miljøvenlige, og dine kunder vil værdsætte at du tænker på miljøet, Logo tryk..

Quickview

Indkøbsposer - kan foldes sammen - Shop Easy - 15 farver

Kr. 12,49

Indkøbsposer - syet i kraftig polyesterdug, som let kan foldes sammen,Shoppingposerne er meget rummelige-Poserne har trykknapslukning og karabinhage til ophæng itasken eller livremmen.Mål udfoldet : ..

Quickview

Indkøbsposer - med tryk - Foldbar som pung, m.trykknap og karabinhage

Kr. 12,49

Indkøbsposer - kan leveres  med tryk, Shoppingpose som er syet i 190T polyesterdug, som let foldes sammen som en pung, Med trykknaplukning og karabinhage til ophæng i bælte eller stroppe..

Quickview

Indkøbsposer - Shoppingposer med lange skulderstropper

Kr. 7,39

Indkøbsposer - Shoppingposer med lange skulderstropper-Lettte poser i non-woven polyestemateriale, 80 g/m2Posestørrelse: 40 x 40 cm,Trykstørrelse maks: 250 x 250 mm,Priserne er med 1 farvet logotryk,+..

Viser 1 til 21 af 127 (7 sider)